AccountView versie 10.0

AccountView versie 10.0

null

De recentste versie van AccountView is binnen namelijk versie 10.0.

Bij versie 10.0 zijn de volgende vernieuwingen doorgevoerd;

Infoline vernieuwd

Infoline, de vertrouwde bron van allerlei informatie in AccountView, is in een nieuw jasje gestoken. Bij het openen van AccountView zal Infoline als vanouds als eerste op uw scherm verschijnen, maar dan met de volgende vernieuwingen:

  • De layout is gemoderniseerd.
  • De informatie op de tabs benut nu de hele breedte van uw beeldscherm.

 

Definieer uw eigen signalen

Sinds de introductie meldingen in het navigatievenster is deze functionaliteit uitgebreid en kunnen meldingen ook in de AccountView Contact app worden getoond. De naam ‘meldingen’ is nu vervangen door ‘signalen’, omdat dit woord beter de lading dekt.

Als AccountView-gebruiker hebt u waarschijnlijk al veel handige weergaven gedefinieerd, die u snel het inzicht geven dat u nodig hebt. Met bestaande weergaven zijn signalen eenvoudig te definiëren. Signalen komen in het navigatievenster te staan, zodat u bij het openen van een administratie direct inzicht hebt in datgene waarop u wilt sturen. Deze signalen zijn ook te bekijken in de AccountView Contact app.

Van signalen naar pushberichten op uw mobiel

Signalen (voorheen ‘meldingen’) kunt u nu ook als pushberichten op uw mobiele telefoon ontvangen. Een pushbericht geeft u bijvoorbeeld een seintje dat het totaalbedrag aan openstaande posten is opgelopen tot een door u ingesteld bedrag. Wanneer u het op uw mobiel ontvangen bericht aantikt, wordt de AccountView Contact app geopend. U krijgt dan direct de juiste weergave van AccountView in beeld, ook als de app nog niet actief was.

Dagboekspecifieke weergaven

Instellingen in het venster Dagboekbladzijden kunnen in AccountView versie 10.0 per dagboek worden gedefinieerd. Bijvoorbeeld alleen voor het kasboek of alleen voor een bepaald bankboek. Bewaar hiervoor de instellingen in een weergave. Selecteer dan, op de tab Selectie van de stamgegevens van de weergave, in het veld Dagboek het gewenste dagboek.

Ook kunt u zelfs de weergave voor een signaal (voor in het navigatievenster) gebruiken. Dit past u bijvoorbeeld toe bij signalen voor bladzijden die nog in de workflow van Visma.net Approval zitten, over het aantal bladzijden of het totaalbedrag dat ermee is gemoeid.

Voor meer informatie zie onderstaande brochure:

ftp://download.vismasoftware.nl/accountview/100/Nieuw_in_AccountView_versie_100.pdf

Copyright 2024 One on One Consultancy | All Rights Reserved.

Stel uw vraag
Welkom bij 101-Consultancy
Hoe kan ik u helpen?