This is custom heading element

Geotab is de oplossing voor uw wagenparkbeheer voor nu en in de toekomst.

Til veiligheid, efficiëntie en prestatie naar een nieuw niveau met GO8 en Geotab’s Open Platform voor Fleet Management

Nauwkeurig uw voertuigen volgen

Verzamel nauwkeurige gegevens over voertuiglocatie, snelheid, ritafstand en -tijd, stationair draaien van de motor en meer. Zelfs als uw voertuig binnenshuis en ondergronds geparkeerd staat, begint het  GPS-voertuigvolgsysteem met opnemen zodra u begint te rijden. De GeotabGo introduceert de nieuwe Global Navigation Satellite System-module (GNSS) voor snellere vergrendelingstijden en steeds nauwkeurigere locatiegegevens.

Prestatiebeoordelingen van voertuigen

Krijg waardevolle informatie over de prestatie en status van het voertuig. GeotabGo registreert kilometerteller, motorstoringen en meer. Deze gegevens helpen niet alleen bij het inplannen van het voertuigonderhoud, maar helpen ook bij het controleren van het voertuiggebruik om zowel veilige als risicovolle rijgewoonten te identificeren.

Botsingsdetectie en -melding

Geotab biedt uitzonderlijke gegevens over zware gebeurtenissen (acceleratie, remmen, bochten enz.) En reconstructie van botsingen via onze gepatenteerde algoritmen en de versnellingsmeter van het GO-apparaat. Als een vermoedelijke botsing wordt gedetecteerd, worden gedetailleerde gegevens automatisch geüpload vanaf het GO-apparaat om een reconstructie van de gebeurtenis mogelijk te maken.

Beveiligde gegevens

Geotab gebruikt authenticatie, codering en verificatie van berichtintegriteit voor Geotab GO-voertuigvolgapparatuur en netwerkinterfaces. Elk Geotab GO-apparaat gebruikt een unieke ID en niet-statische beveiligingssleutel, waardoor het moeilijk wordt om de identiteit van een apparaat te vervalsen. Over-the-air updates gebruiken digitaal ondertekende firmware om te controleren of updates afkomstig zijn van een vertrouwde bron.

Coaching van chauffeurs in de auto

Verbeter het rijgedrag, zoals te hard rijden en stationair draaien, door een hoorbare waarschuwing af te spelen of coach de bestuurder met gesproken woorden (beschikbaar als add-on). Onmiddellijke feedback kan de veiligheid verbeteren, het bedrijfsbeleid versterken en uw chauffeurs aanmoedigen om onmiddellijk corrigerende maatregelen te nemen.

Geavanceerde gegevensregistratie

Voertuigen verzenden gegevens uit een groot aantal bronnen, waaronder de motor, aandrijving, instrumentenpaneel en andere subsystemen. Door gebruik te maken van meerdere interne netwerken, legt de GeotabGo veel van deze gegevens vast.

Wat hebben wij nog meer te bieden. Kijk ook bij onze andere producten welke oplossingen 101-Consultancy nog meer heeft.

Copyright 2020 One on One Consultancy | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics