De ZenduIT applicaties zijn volledig integreerbaar met Geotab.

null

ZenduWork

ZenduWork is de ultieme oplossing voor het stroomlijnen van de werkorderprocessen van chauffeurs. Managers kunnen aangepaste formulieren maken, werkorders naar chauffeurs verzenden, de voortgang van chauffeurs volgen en rapporten genereren. U kunt de voltooiing van werkorders bijhouden met automatische geofence-updates en herinneringen voor het voltooien van formulieren. Vanuit onze mobiele applicatie kunnen werknemers al hun werkorders in realtime ontvangen, invullen en indienen.

null

Mobile Dispatch

Mobile Dispatch vereenvoudigt het mobiele tracking- en dispatchingproces door de communicatie tussen chauffeurs en manager te behouden. Managers kunnen de locaties van chauffeurs en de status van taken in realtime volgen binnen de ZenduIT app-kaart. Wanneer het ophalen, afleveren of andere taken zijn voltooid, kunnen managers direct op de hoogte worden gehouden van de gebeurtenissen.

null

Zendu Maintenance

Zendu Maintenance is een krachtig, webgebaseerd onderhoudsbeheersysteem waarmee u uw wagenparkonderhoud effectiever en effici├źnter kunt uitvoeren. Zendu Maintenance kan automatisch werkorders genereren wanneer een voertuigfout of regelmatig gepland onderhoud wordt gedetecteerd. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar door preventief onderhoud uit te voeren, kunt u geld besparen en stilstand verminderen. Met gebruiksvriendelijke functies zoals agendaplanning via drag & drop en QR-codes om snel de voortgang van werkorders te scannen, maakt Zendu Maintenance het beheren van uw wagenpark eenvoudiger dan ooit. Ons wagenpark onderhoudssysteem helpt u het onderhoud te volgen, de prestaties van uw organisatie te verbeteren en geld te besparen door problemen op te lossen voordat ze erger worden. Met tools om storingscodes te herkennen en de inventaris van onderdelen en voertuigen te volgen, stroomlijnt Zendu Maintenance het hele onderhoudsproces.

null

ZenduCAM

De ZenduCAM Z6-dashboardcamera is een innovatieve, dubbelzijdige bewakingsoplossing die live videostreaming, het opsporen van ongevallen en detectie van afgeleid rijden mogelijk maakt. Het biedt realtime zichtbaarheid en waardevolle inzichten in de algehele prestaties van het wagenpark, waardoor managers de veiligheid en besparingen kunnen vergroten. Op maat gemaakte dashboards en rapporten zijn beschikbaar voor managers om de GPS-locatie en het rijgedrag van groepen of enkele voertuigen te volgen. Met volledige en uitgebreide integratie met Geotab is het een wagenparkoplossing waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten. Met meerdere camera’s en sensoren ingebouwd in een enkele eenheid, biedt de Z6 een groot aantal functies in een klein pakket.

Wat hebben wij nog meer te bieden. Kijk ook bij onze andere producten welke oplossingen 101-Consultancy nog meer heeft.

Copyright 2020 One on One Consultancy | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics