Mail merge

Human Resource Management : mail merge

Payroll Pro HRM probeert altijd te innoveren om het werk van HR-medewerker makkelijker te maken, wat al erg uitdagend is.
Een van de meest populaire verzoeken van medewerkers aan de afdeling HRM is een referentie brief of een werkgeversverklaring.

De HR-module van Payroll Pro HRM heeft een mail merge functie waarmee de HR-medewerker kan werken om briefsjablonen te maken met behulp van Microsoft Word-documenten. Deze referentiebrieven of werkgeversverklaringen kunnen gemaakt worden door de HR-medewerker en ingesteld worden om automatisch te worden samengevoegd met de database informatie van een werknemer.

In het mail merge sjabloon wordt de informatie van elke medewerker ingevoegd in de samenvoegvelden. Elke keer dat een HR-medewerker een verzoek van een medewerker krijgt om een ​​brief te maken voor hem/haar kan de HR-medewerker gewoon het sjabloon van een specifieke brief opzoeken en selecteert de werknemer met slechts een klik op de knop. Payroll Pro HRM voegt dan al de nodige informatie toe aan het briefsjabloon. Deze informatie kan de naam van de werknemer,
werknemersnummer, adres, jaren in dienst van het bedrijf, functie en nog veel meer bevatten.

De informatie die aan de brief moet worden toegevoegd, kan door de HR-medewerker worden aangepast en ingesteld en wordt automatisch toegevoegd.

Copyright 2023 One on One Consultancy | All Rights Reserved.

Stel uw vraag
Welkom bij 101-Consultancy
Hoe kan ik u helpen?